Juventus pitää Serie A: ssa tällä hetkellä sarjataulukon sijaa kahdeksan, seitsemän pisteen päässä kärkiryhmä Napolista ja kakkospaikan Atalantasta. Kausi on toki vielä alussa, mutta samaan aikaan eron repsahtaminen tähän mittakaavaan vain seitsemässä ottelussa ei hvyää lupaa.

Isoilla budjeteilla operoivan seuran kannattajat ovat tottuneet voittoihin, ja vaativatkin nyt selkeitä toimia – kuten päävalmentaja Massimiliano Allegrin erottamista. Tähän seurajohto ei tiettävästi kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole ryhtymässä, vaan hakee ryhtiä muilla tavoin.

Tuttomercato kertoo, että Vanha Rouva haluaa värvätä uuden urheilutoimenjohtajan, jollaiseksi kiikareissa on 53-vuotias Gianluca Petrachi. Viimeksi AS Roman työllistämänä ollut italialainen tunnetaan Antonio Conten hyvänä ystävänä, minkä myötä huhut tätä nykyä Tottenham Hotspuria luotsaavan valmentajan paluusta ovat luonnollisesti nekin jo käynnistyneet.