Paulo Dybala siirtyi heinäkuussa vapaana agenttina AS Roman riveihin.

Dybala allekirjoitti seuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Monet yllättyivät, kun Dybalan kaltainen huippupelaaja suostui siirtymään seuraan, joka ei osallistu Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

AS Roma pelaa HJK:n kanssa samassa Eurooppa-liigan lohkossa.

Piilokärkenä tunnettu Dybala jätti Juventuksen vapaana agenttina. Osapuolet eivät lopulta solmineet jatkosopimusta taloudellisista erimielisyyksistä johtuen. Dybala ehti edustaa Juventusta seitsemän vuoden ajan ja teki seurassa yli sata maalia.

Parhaillaan Argentiinan A-maajoukkueen mukana oleva Dybala kertoi TyC Sportsin haastattelussa, miksi hän päätti valita José Mourinhon AS Roman. Kuten olettaa saattoi, Mourinholla oli näppinsä pelissä Dybalan AS Roma -siirrossa.

– Pelasimme viime kaudella AS Romaa vastaan vieraskentällä ja voitimme ottelun 4-3. Kun Massimiliano Allegri otti minut vaihtoon, tuli Mourinho moikkaamaan minua ja sanoi, miten loistava pelaaja olen. Se kosketti minua. Silloin en vielä tiennyt, mitä tulisi tapahtumaan, koska minun piti allekirjoittaa jatkosopimus Juventuksen kanssa.

– Kun Mourinho soitti minulle ensimmäistä kertaa, hän kysyi muistanko sen, kun hän moikkasi ja kehui minua vaihtopenkillä. Tietenkin muistin. Miten sellaisen voisi unohtaa. Sitten Mourinho sanoi haluavansa, että minä pelaisin hänen alaisuudessaan siten kuin pelasin häntä vastaan.

– Puhuimme paljon. Mourinho soitti minulle monta päivää perätysten. Päätös AS Romaan siirtymisestä syntyi minuuteissa, koska Mourinho vaikutti todelliselta huipputyypiltä.