Hallitseva maailmanmestari Ranska päätti Nations League -kauden 2-0-tappioon Tanskaa vastaan.

Sunnuntai-iltana Kööpenhaminan Parkenilla pelatun ottelun molemmat maalit nähtiin jo avausjakson aikana. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Kasper Dolberg ohjasi pallon lähietäisyydeltä ensimmäisen kerran Ranskan maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin Andreas Skov Olsen viimeisteli upealla laukauksella ottelun viimeiseksi jääneen osuman.

Ranska juhli Nations Leaguen voittoa edellisellä kaudella, mutta nyt Didier Deschampsin ryhmä ei ollut edes lähellä selviytymistä finaaliturnaukseen. Ranska voitti kuudesta ottelustaan vain yhden, pelasi kaksi tasapeliä ja hävisi peräti kolmesti. Les Bleus keräsi yhteensä vain viisi pistettä ja välttyi nipin napin putoamiselta. Siitä se saa kiittää Kroatiaa, joka voitti lohkon päätöskierroksella Itävallan 3-1-vieraskentällä. Jos Itävalta olisi voittanut ottelun, olisi Ranska pudonnut Nations Leaguen B-liigaan.