Bundesliigaseura RB Leipzig tiedotti keskiviikkona erottaneensa joukkueen päävalmentaja Domenico Tedescon.

Tedesco, 36, aloitti Leipzigin käskyttäjänä viime joulukuussa ja teki debyyttikaudellaan huippujälkeä. Italialaisluotsi johdatti Leipzigin Saksan Cupin voittoon ja nosti joukkueen Bundesliigassa neljänneksi, joka toi paikan Mestarien liigaan.

Leipzigin kuluva kausi on kuitenkin alkanut surkeasti. Joukkue on voittanut Bundesliigassa vain yhden ottelun ja hävisi Mestarien liigan avauksessaan Shakhtar Donetskille tylysti 1-4. Se oli seurajohdolle viimeinen niitti.

Sky Sportsin mukaan Leipzigin uudeksi päävalmentajaksi on saapumassa Marco Rose, joka sai Borussia Dortmundista kenkää viime kauden päätteeksi. Osapuolet ovat jo tehneet suullisen sopimuksen ja Rose on saapumassa Saksaan keskiviikon aikana viimeistelemään sopimuksen.

45-vuotiaan Rosen odotetaan luotsaavan Leipzigiä ensimmäisen kerran jo tulevana lauantaina, jolloin vastaan asettuu saksalaisluotsin ex-seura Dortmund.