Chelsea antoi keskiviikkona potkut Thomas Tuchelille.

Tuchel ehti valmentaa Chelseaa reilun puolentoista vuoden ajan. Tuchel johdatti Chelsean Mestarien liigan voittoon keväällä 2021. Lisäksi Tuchel voitti seurassa UEFA Super Cupin ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

Alkukausi meni kuitenkin penkin alle. Chelsea on Valioliigassa kuudentena ja hävisi tiistaina Dinamo Zagrebille Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella. Chelsea on saanut myös huomattavaa kritiikkiä peliesityksistään, jotka toden totta ovat jättäneet paljon parantamisen varaa.

Chelsea hankki Pierre-Emerick Aubameyangin kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Barcelonasta. Tuchel halusi Aubameyangin joukkueeseensa. Tuchel valmensi Aubameyangia jo Borussia Dortmundissa. Chelseaan saavuttuaan Aubameyang totesi olevansa iloinen päästessään jälleen Tuchelin alaisuuteen. Se ei kauaa kestänyt.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Chelsean seurajohto soitti Tuchelin potkujen jälkeen Aubameyangille, ja rauhoitteli häntä yllättävien uutisten jälkeen. Seurajohto vakuutti, ettei Tuchelin potkut vaikuta Aubameyangin rooliin joukkueessa. Seurajohdon mukaan Aubameyangia ei hankittu joukkueeseen ainoastaan Tuchelin vuoksi, vaan myös seurajohto halusi hyökkääjän seuraan.