Cristiano Ronaldo otti tilanteeseensa kantaa omalla Instagram-tilillään. Ronaldo lähti kesken Manchester Unitedin edellisen ottelun, jonka jälkeen hänet siirrettiin sivuun kokoonpanosta.

Ronaldo istui vaihtopenkillä Tottenhamia vastaan viime keskiviikkona, kun Man Utd nappasi kotonaan komean 2-0-voiton Spursista. Ronaldo ei jäänyt voittoa juhlimaan, vaan häipyi ensin vaihtopenkiltä ennen päätösvihellystä ja lopulta koko stadionilta.

Ronaldon käytös on kerännyt merkittävän määrän kritiikkiä monesta suunnasta. Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag pudotti Ronaldon ulos tulevan lauantain Chelsea-ottelun pelaavasta kokoonpanosta.

Kohun keskellä oleva Ronaldo julkaisi Instagramissa pitkän tekstin, jossa selitti tilannettaan. Päivityksestä ei löydy kuitenkaan minkäänlaista pahoittelua tai anteeksipyyntöä.

Ronaldo korostaa tekstissään sitä, että hän on aina kunnioittanut joukkuetovereitaan ja valmentajiaan. Se ei ole Ronaldon mukaan muuttunut, vaikka keskiviikkoillan tapahtumat viestivät aivan päinvastaista.

– Aloitin urani todella nuorena. Vanhemmat ja kokeneemmat pelaajat olivat aina minulle todella tärkeitä. Siksi olen aina halunnut olla esimerkki nuoremmille pelaajille, jotka ovat pelanneet kanssani samoissa joukkueissa. Valitettavasti se (esimerkkinä oleminen) ei aina ole mahdollista, kun tunne ottaa vallan meistä, Ronaldon päivityksessä kirjoitetaan.

Ronaldo painotti tekstissään, ettei hän aio luovuttaa.

– Juuri nyt minusta tuntuu, että minun täytyy mennä harjoittelemaan entistä kovempaa Carringtoniin, tukea joukkuekavereitani ja olla valmiina jokaisessa pelissä. Luovuttaminen paineen alla ei ole vaihtoehto. Ei ole koskaan ollut. Tämä on Manchester United, ja yhtenäisenä meidän täytyy pysyä. Olemme pian taas yhdessä.

Jos et näe alla olevaa julkaisua, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS