Mestarien liigan lohkovaiheen kolmas kierros pelattiin päätökseen keskiviikkoiltana.

Erling Haaland nousi tuttuun tapaansa otsikoihin onnistuttuaan kahdesti maalinteossa FC Kööpenhaminan verkkoon. Haaland on viimeistellyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien jo peräti 19 maalia. Pep Guardiola otti Haalandin tauolla vaihtoon. Manchester City voitti ottelun 5-0.

Torinossa Juventus otti lohkovaiheen avausvoittonsa kaadettuaan Maccabi Haifan 3-1. Juventus taistelee lähtökohtaisesti Benfican kanssa lohkon kakkossijasta. Benfica ja PSG kohtasivat toisensa Lissabonissa. Benfica nappasi PSG:ltä tasapelipisteen maalein 1-1. Seurat ovat tasapisteissä lohkon kärjessä.

Mestarien liigan hallitseva voittaja Real Madrid jatkoi puhdasta peliään lohkovaiheessa voitettuaan Shakhtar Donetskin Bernabéulla 2-1. Rodrygo ja Vinícius vastasivat isäntien maaleista.

Illan huippuottelu pelattiin Stamford Bridgellä. Kaksijakoisesti kautensa aloittanut Chelsea isännöi AC Milania. Chelsea pelasi loistavan ottelun, oli selvästi vierastaan parempi ja voitti kamppailun tyylipuhtaasti 3-0. Wesley Fofana, Pierre-Emerick Aubameyang ja Reece James onnistuivat maalinteossa.