FC Interin keskikenttäpelaaja Matias Ojala ei ole välttynyt loukkaantumisilta urallaan. Helsingissä sunnuntaina 27-vuotias kannettiin tekonurmelta paareilla, ja maanantaina selvisi pelätty fakta – kausi on ohi.

Matias Ojala

@MatskuOjala
Se kausi oli omalta osalta siinä, ennenkuin ehti kunnolla edes alkamaan. Joukkueella riittää kuitenki panosta loppukauteen ja ite siirryn katsomoon hulinoimaan, jotta saadaan europaikka napattua. Ens kaudella sitten kliseisesti vahvempana takasi.
@FCInterTurku
📸: @TaraJaakkola

Monikäyttöinen oululainen on kuulunut seuran valmentajien luottonimiin, ja ehti tällä kaudella esiintyä kaikki kilpailut mukaan lukien joukkueensa kenttäkokoonpanossa 698 minuutin edestä. Liigacupissa tilille kertyi kolme syöttömerkintää.

Turkulaisten syksy on ollut vaikea; joukkue pitää Veikkausliigan yläloppusarjan kuudetta eli viimeistä tilaa. Voittoon se on kyennyt viimeksi syyskuun alussa, IFK Mariehamnin vieraana.