AS Roman päävalmentaja José Mourinho sanoo, että hänen joukkueensa uusi tavoite on päästä Eurooppa-liigan lohkossaan toiseksi.

Mourinhon suojatit kärsivät torstaina jo toisen tappionsa lohkovaiheessa, kun he hävisivät kotikentällään Real Betisille 1-2.

Roma on ottanut ainoat pisteensä Helsingin Jalkapalloklubilta, jonka se voitti maalein 3-0. HJK avasi torstaina pistetilinsä 1-1-tasapelillä Ludogoretsia vastaan, joten Klubin ja Roman ero on kolmen ottelukierroksen jälkeen vain kaksi pistettä.

Kaikki ottelunsa voittanut Betis johtaa lohkoa viiden pisteen erolla Ludogoretsiin, ja toisena ennakkosuosikkina lohkoon lähtenyt Roma on jäänyt jo kuuden pisteen päähän.

Artikkeli jatkuu taulukon alla.

Eurooppa-liigan C-lohko
#JoukkueOVTHMP
1Real Betis BTB651012-416
2AS Roma ROM631211-710
3Ludogorets LUD62138-97
4HJK60152-131

– Tällä hetkellä lohkon voittaminen ei ole tavoitteemme. Betisillä on yhdeksän pistettä, ja he pelaavat Helsinkiä (HJK:ta) vastaan kotona, kommentoi Mourinho Football Italian mukaan.

– Joten nyt tavoitteemme on tulla toiseksi, jopa sillä riskillä, että kohtaamme jatkopeleissä Mestarien liigasta pudonneen joukkueen.

– Jatkan silti mieluummin tässä kilpailussa kuin tulen kolmanneksi ja menen Konferenssiliigaan, joten se (toiseksi tuleminen) on tavoitteemme.

Real Betisin päävalmentaja Manuel Pellegrini oli mielissään joukkueensa esityksestä Romaa vastaan.

– Olimme ensimmäisellä jaksolla Romaa parempia, mutta toinen jakso oli tasaisempi.

– Uskon, että parempi joukkue voitti, sillä meilläkin oli paljon maalintekopaikkoja ja pidimme hyvin palloa vahvan vastustajan kotinurmella.

Jatkopaikkaa Pellegrini ei vielä tuulettele.

– Emme ole vielä selviytyneet seuraavalle kierrokselle. Meidän on odotettava vielä.