Samalla kun HJK kohtaa Eurooppa-liigan C-lohkon kakkosena olevan Ludogoretsin Helsingissä, pelaavat Roomassa vastakkain AS Roma ja Real Betis. Niin italialaiset kuin espanjalaisetkin ovat jo poimineet Klubilta täydet pistepotit. Betis voitti myös Ludogoretsin, jolle José Mourinhon Giallorossi taas onnistui häviämään.

Betisin riveistä puuttuu varmuudella ainoastaan heti Helsingin ottelun alussa nilkkansa rikkonut Juanmi, kun taas Mourinhon sairastuvalla riittää tungosta.

Roman riveistä puuttuvat football-italian mukaan vammojen vuoksi ainakin Lorenzo Pellegrini, Georginio Wijnaldum, Ebrima Darboe ja Rick Karsdorp. Epävarmaksi luettu Paulo Dybala puolestaan on valmentajan mukaan täydessä vedossa ja tulee pelaamaan.

Mourinho luottaa kotikenttäetuun.

– Lopulta vastakkain on 11 ja 11 pelaajaa – ja 60 000 kannattajaa. Toivon että viimeksi mainitut hoitavat itsensä kuuluville. Luotan avauskokoonpanooni, luotan niihin jotka ovat penkillä, ja luotan kannattajiin takanamme.

Luottoon on syytä, sillä juuri nyt roomalaisten peli kulkee.

Tilanne C-lohkossa ennen torstain otteluita, suluissa maaliero:

  1. Real Betis 6p (5-2)
  2. Ludogorets 3p (4-4)
  3. AS Roma 3p (4-2)
  4. HJK 0p (0-5)