Ranskalainen hyökkääjälegenda Thierry Henry sanoo, että Paris Saint-Germainin Kylian Mbappé ei voi itse sanella rooliaan kentällä.

Mbappé, 23, pyöri viime kauden ajan jatkuvasti siirtohuhuissa, jotka veivät häntä Real Madridiin. Ranskalaistähti solmi kuitenkin lopulta erittäin rahakkaan jatkosopimuksen PSG:n kanssa, ja hänelle luvattiin lehtitietojen mukaan sanavaltaa joukkueen päätöksissä.

Viime päivinä useat lähteet ovat kertoneet, että Mbappé on jättidiilistään huolimatta tyytymätön PSG:ssä, koska pariisilaisseura ei ole toteuttanut hänen toiveitaan, joista osapuolet keskustelivat sopimusneuvotteluissaan.

Mbappé haluaisi tiettävästi pelata erilaisessa roolissa ja olla isommassa asemassa joukkueen sisällä ja koko seuran päätöksenteossa.

Henry kommentoi Mbappén tilannetta CBS:lle ja kehotti nuorta maanmiestään kuuntelemaan nöyrästi valmentajaa.

– Kukaan ei halua joutua alttiiksi asioille, joissa ei ole hyvä. Hän ei pidä siitä, siinä kaikki, sanoi Henry Mbappén pelipaikkatoiveeseen liittyen.

– Mutta on olemassa jotain kaikkea muuta suurempaa: seura. En pitänyt siitä, että pelasin Barcelonassa laidalla, mutta minun oli pakko tehdä se.

– Loppujen lopuksi on vain yksi sääntö: jos valmentaja pyytää sinua tekemään jotain, sinä teet sen joukkueen takia.

Tiistaina PSG pelasi Benfican kanssa Mestarien liigassa 1-1-tasapelin. Mbappé iski kotijoukkueen osuman rangaistuspotkusta.