Juventus ei pelaa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Se varmistui tiistaina, kun Juventus hävisi Benficalle 3-4. Juventus on hävinnyt viidestä lohkovaiheen ottelustaan jopa neljä. Jos syksy Mestarien liigassa meni pahasti penkin alle, eivät peliesitykset Serie A:ssakaan ole olleet sen vakuuttavampia. Juventus on Serie A:ssa kahdeksantena. Sarjakärki Napoli on karannut kymmenen pisteen päähän.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on saanut huomattavasti kritiikkiä syyskaudellaan surkeista tuloksista, mutta myös varsinkin joukkueensa välttävistä peliesityksistä.

Mestarien liigasta putoaminen ei kuitenkaan vaikuta välittömästi Allegrin työpaikkaan. Sky Sportin mukaan Juventuksen seurajohto tukee edelleen valmentajaa. Juventuksen puheenjohtaja Andrea Agnelli totesi jo muutama viikko sitten Maccabi Haifa -tappion jälkeen, että Allegri valmentaisi ainakin kauden loppuun.

Allegrin sopimus Juventuksen kanssa päättyy vasta kesällä 2025, ja valmentajan erottaminen maksaisi seuralle kymmeniä miljoonia euroja – ellei luotsi eroaisi omasta aloitteestaan.