Antoine Griezmann on siirtymässä pysyvästi Barcelonasta Atléticoon, kertovat espanjalaismediat.

Muun muassa Marcan, SER:n ja Copen mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen Griezmannin siirtosummasta. Atlético maksaa Griezmannista Barcelonalle 20 miljoonaa euroa. Siirtosumma voi kasvaa bonusten myötä noin 22 miljoonaan euroon.

Griezmannin nykyisessä lainasopimuksessa on ollut 40 miljoonan euron osto-optio, joka muuttuu ostovelvoitteeksi, jos Griezmann pelaa tietyn prosentin minuuteista ollessaan pelikunnossa.

Atléticon seurajohto ei ole suinkaan halukas maksamaan Griezmannista 40 miljoonaa euroa, jonka vuoksi ranskalaistähti on pelannut pitkälti vain puolituntisia läpi alkukauden, jotta osto-optio ei muuttuisi pakolliseksi.

Yhteisymmärryksen myötä Atlético-luotsi Diego Simeone ei joudu enää pitämään Griezmannia penkillä, vaan voi nimetä hänet vapaasti avauskokoonpanoonsa.