Paris Saint-Germainin ja Maccabi Haifan Mestarien liiga -ottelussa sitä kulunutta sanontaa, jonka mukaan jalkapallossa tehdään harvoin maaleja, ei ole tarvinnut muistella. Kun Parc des Princesillä mentiin tauolle, oli osumia nähty kaikkiaan jo viisi. Lopulta PSG takoi maaleja seitsemän, israelilaisvieraat kaksi.

Isäntien suurkapellimestarina hääri Lionel Messi, joka aloitti avauspuolikkaan maalijuhlat 19. minuutilla Kylian Mbappén syötöstä, alusti sitten Neymarin 35. minuutin osuman, ja nitoi itse 45. peliminuutilla joukkueensa neljännen maalin, jälleen Mbappén esityöstä.

Messi pelasi täydet minuutit, ja merkkautti toisellakin jaksolla itselleen yhden maalisyötön, Carlos Solerin 7-2 -osumaan.

Päivitetty 26.10.2022 klo 09.10: Ottelun lopputulos, Messin illan lopullinen saldo, toinen Tweet-upotus.