Manchester Unitedin topparin Raphaël Varanen loukkaantuminen on pelättyä lievempi, kertoo ESPN.

Varane, 29, loukkasi polvensa lauantaina Unitedin ja Chelsean välisessä ottelussa, jonka hän joutui jättämään kesken.

Ranskalaistoppari kieltäytyi lähtemästä kentältä paareilla, mutta hän oli silminnähden ahdistunut polvivammastaan. Monet pelaajat pelkäävät loukkaantumisia näinä aikoina, kun Qatarin MM-kisoihin on enää noin kuukausi aikaa.

ESPN:n mukaan Varanen odotetaan olevan sivussa tositoimista 3-4 viikkoa, joten hän ei luultavasti pelaa Unitedin riveissä ennen MM-turnauksen alkua. Jos Varane valitaan mukaan Ranskan kisajoukkueeseen, hän saattaa huilata Les Bleusin avauspelin Australiaa vastaan.

A-maajoukkuetasolla 87 kertaa esiintynyt Varane pelasi isossa roolissa, kun Ranska voitti maailmanmestaruuden neljä vuotta sitten.