João Félixin syyskausi Atléticossa on mennyt pahasti penkin alle.

Félix putosi kuukausi sitten penkille surkeiden peliesitysten johdosta ja on sen jälkeen pelannut kahdeksassa ottelussa yhteensä noin 50 minuuttia.

Madridilaismedia kertoo Félixin haluavan jättää Atléticon tammikuussa. Diego Simeone on pudottanut Félixin vitoshyökkääjäkseen.

Marcan mukaan Atlético hylkäsi kesällä Bayern Münchenin sadan miljoonan euron tarjouksen Félixistä.

Atléticon seurajohto uskoi Félixin nousevan todelliseksi tähdeksi tällä kaudella, vaikka edelliset kolme kautta olivat kaikki sujuneet samalla tavalla. Félix aloitti kaudet hyvin, mutta vajosi sitten varjojen maille ja oli keväisin loukkaantuneena. Seurajohto hylkäsi Bayernin suuren tarjouksen, vaikka Félixin agentti Jorge Mendes toivoi Atléticon suostuvan siihen.

Lehden mukaan tällä hetkellä usea seurajohdon jäsen on sitä mieltä, että Bayernin tarjous olisi pitänyt hyväksyä, koska Félix on pelannut niin huonon syyskauden, että hänen arvonsa siirtomarkkinoilla on pudonnut merkittävästi. Aiemmin seurajohto on pitänyt Félixiä koskemattomana, mutta nyt tilanne on muuttumassa ja Atlético on kenties päästämässä hänet lähtemään jo tammikuussa.