Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar on tyytymätön siihen, että hänen maanmiehensä, Real Madridin laitahyökkääjä Vinícius Júnior jäi Ballon d’Or -äänestyksessä vasta kahdeksanneksi.

Viníciuksen joukkuekaveri Karim Benzema valittiin maanantaina odotetusti maailman parhaaksi miespelaajaksi.

Benzema oli johtava pelaaja Madridin joukkueessa, joka voitti viime kaudella tuplamestaruuden (Espanjan La Liga & Mestarien liiga). Kaikkiaan Los Blancosin pelaajaryhmästä ylsi Ballon d’Orin kärkikymmenikköön neljä pelaajaa, kun Benzeman ja Viníciuksen joukkoon liittyivät myös Thibaut Courtois ja Luka Modric.

Kärkikolmikossa Benzeman takana olivat Liverpoolista Bayern Müncheniin siirtynyt Sadio Mané ja Manchester Cityn Kevin de Bruyne. Neymarin mielestä Viníciuksen olisi pitänyt olla Manén tai de Bruynen tilalla kolmen kärjessä.

– Benzema, hyvin ansaittu. Se taas ei ole oikein, että Vinícius tuli kahdeksanneksi. Hän kuuluu vähintään kolmen parhaan joukkoon, kirjoitti Neymar Twitterissä.

Vinícius pelasi viime kaudella Real Madridissa 52 ottelua tehden niissä yhteensä 22 maalia ja syöttäen 20. Hänen kauden viimeinen osumansa oli Mestarien liigan finaalin ainoa maali Liverpoolin verkkoon.

Neymar Jr

@neymarjr
Benzema merecido 👏🏽👏🏽 craque!!
Agora o Vini jr estar em 8 não dá
😂😂😂😂
Mínimo entre os 3