Kirjoitimme tiistaina Oulun stadionhankkeen lisäselvityksestä, jossa neljä kaupunginvaltuutettua halusi vielä kerran selvittää stadionille parasta sijaintia. Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunta torppasi kuitenkin aloitteen.

Kaupungin yhdyskuntalautakunta päätti lopulta poistaa esityslistalta vastauksen valtuustoaloitteeseen. Näin ollen Oulun stadionhanke otti ison harppauksen eteenpäin.

Oulun stadionhanke on näillä näkymin toteutumassa. Hankkeen alkuperäinen kustannusarvio on noin 13 miljoonaa euroa, josta yksityisen rahan osuus on yli 75 prosenttia. Stadion on valmistumassa Heinäpäähän, johon se alunperinkin oli tarkoitus rakentaa.

Suunnitelmana on rakentaa noin 5000-paikkainen nykyaikainen jalkapallostadion.

– Hyvä päätös! AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo kommentoi Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS