Paris Saint-Germainin johdossa jalkapalloasiantuntijana toimiva Luis Campos oli puheissaan ennen Mestarien liigan Benfica-kohtaamista varsin kielteinen. Portugalilainen kiisti selkein sanoin sekä itseään että tähtihyökkääjä Kylian Mbappéa koskevat lähtöpuheet.

Useat lähteet levittivät tiistai-iltapäivällä tietoa, jonka mukaan Mbappé haluaa pois PSG:stä jo tammikuussa. Sen lisäksi kerrottiin, että seura on tietoinen aikeista ja valmis suostumaan niihin, mikäli pelaajan uusi osoite ei ole Real Madrid.

– Mbappé ei ole koskaan sanonut minulle mitään tästä. Kiistän tiedon.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
PSG director Luís Campos: “Mbappé has never told me anything about it [leaving in January]. I deny this info”, tells @Olivetallaron. 🚨🔴🔵 #PSG

Mbappén lähdön lisäksi liikenteessä on ollut myös puheita siitä, että Campos itse on jättämässä paikkansa pariisilaisten organisaatiossa.

– Ne eivät pidä paikkaansa. Olen hyvin tyytyväinen täällä, ja olen sopimussuhteessa seuraavat kolme vuotta. Minun tehtäväni on tuoda PSG:lle merkittäviä pokaaleita.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
PSG director Luís Campos: “It’s not true that I’m leaving Paris. I’m very happy to be here, I’m under contract for the next three years”. 🚨🔴🔵 #PSG

“My mission is to bring important trophies here at PSG”, tells Canal Plus.