Huippusuosittu kanadalaisräppäri Drake hävisi yli puoli miljoonaa euroa, kun hänen veikkaamansa jalkapallotulokset eivät käyneet toteen.

Drake, 35, julkaisi sunnuntaina aamulla sosiaalisessa mediassa kuvan tulosveikkauksistaan. Hän veikkasi Arsenalin kaatavan Leedsin ja Barcelonan voittavan Real Madridin El Clásicossa.

Panoksena oli vaatimattomat 833 333 Kanadan dollaria, eli noin 620 000 euroa. Mahdollinen voittosumma olisi ollut noin 2,9 miljoonaa euroa.

Arsenal hoiti osuutensa kukistamalla Leedsin 1-0, mutta Barcelona hävisi Real Madridille 1-3.

Aiemmin tänä vuonna Drake voitti noin 3,8 miljoonaa euroa, kun hän veikkasi oikein, että Paddy Pimblett ja Molly McCann voittavat ottelunsa Lontoon UFC-tapahtumassa. Kiitokseksi räppäri osti kummallekin yli 30 000 euron Rolex-kellon.

Draken nimi oli muutenkin esillä sunnuntain El Clásicon yhteydessä, sillä Barcelona pelasi Real Madridia vastaan erityisillä pelipaidoilla, joita komisti hänen OVO-brändinsä logo.

Normaalisti Barcelonan paidasta löytyy pääsponsorin paikalta musiikkipalvelu Spotifyn logo. Erikoispaidoilla juhlistettiin sitä, että Drake on yltänyt ensimmäisenä artistina 50 miljardiin striimaukseen Spotifyssa.

B/R Football

@brfootball
Barcelona will wear Drake's OVO owl on their jersey in El Clásico to celebrate him being the first artist to reach 50 billion streams on Spotify 🎵