Argentiinan MM-kisat alkoivat suurella pettymyksellä, kun joukkue hävisi katastrofaalisesti avausottelussaan Saudi-Arabialle lukemin 2-1. Lauantaina vastaan asettuu Meksiko. Tappiolla Argentiinan turnaus olisi ohi.

Tukalan tilanteen tiedostavat myös joukkueen hyökkääjä Lautaro Martinez sekä päävalmentaja Lionel Scaloni. Kaksikolla riittää kuitenkin uskoa joukkueeseen tulevan ottelun alla.

– Se [viitaten Meksiko -otteluun] voi määrittää kohtalomme näissä MM-kisoissa. Se oli kova tappio moraalillemme [viitaten tappioon Saudi-Arabialle], mutta olemme vahva ja yhtenäinen ryhmä. Meidän pitää pysyä rauhallisena. Meidän pitää keskittyä voittoon Meksikosta hinnalla millä hyvänsä. Olemme valmiita, Martinez totesi lehdistötilaisuudessa.

– Kun sinut tyrmätään, pitää nousta ylös. Pelaajani pystyvät siihen. Emme muuta pelitapaamme yhden tappion takia. Voin tehdä pelaajistoon muutoksia, mutta en systeemiimme. Se ei tule kysymykseenkään. Tämä joukkue tulee jättämään kentälle kaikkensa, Scaloni puolestaan lupasi.

KAIKKI JALKAPALLON MM-KISOISTA TÄÄLTÄ!

Lähde: BBC Sport