Barcelonan uusi tähtihyökkääjä Robert Lewandowski myöntää, että seuran edustaminen Lionel Messin kanssa olisi toteutunut ”unelma”.

Maailman parhaaksi pelaajaksi seitsemän kertaa valittu Messi, 35, oli edustanut Barcelonaa koko uransa ajan, kunnes siirtyi viime vuonna talousvaikeuksista kärsivästä kataloniasseurasta Paris Saint-Germainiin.

Bayern Münchenistä Barcelonaan siirtyneeltä Lewandowskilta, 34, kysyttiin Marcan haastattelussa siirtohuhuista, jotka vievät Messiä takaisin Barcelonaan. Argentiinalaistähden sopimus PSG:n kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänen vaihtoehtoinaan on pidetty jatkosopimusta, siirtoa Inter Miamiin tai paluuta Barcelonaan.

– Messi on kerrassaan loistava uskomattomilla syötöillään, joita hän jakelee hyökkääjille. Messillä on loistava yhteys hyökkääjien kanssa. Hän tietää, miten pallo toimitetaan rangaistusalueelle ja linjojen väliin. Hän on siinä maailman paras.

– En tiedä, mitä [Messillä] nyt on meneillään, mutta hyökkääjälle olisi unelma päästä pelaamaan Lionel Messin kanssa.

Qatarin MM-kisoissa Lewandowski ja Messi nähdään samaan aikaan kentällä, mutta eri puolilla, kun Lewandowskin Puola ja Messin Argentiina ottavat yhteen lohkovaiheessa.

– Se on valtava haaste ja meillä on todella vaikea lohko. Jokaisesta pelistä tulee vaikea, sanoi Lewandowski.

– Uskon, että Argentiina on Messin kanssa kisojen voittajasuosikki. He eivät ole hävinneet 30 otteluun.