Cristiano Ronaldo on saanut Al-Nassrilta hyvin rahakkaan tarjouksen, kertoo CBS.

Lähteen mukaan saudiarabialaisseura on tehnyt Ronaldolle kolmivuotisen sopimustarjouksen. Seura tarjoaa Ronaldolle 75 miljoonan euron vuosituloja. CBS:n mukaan osapuolet keskustelivat siirrosta jo kesällä, mutta silloin Ronaldo halusi jäädä Eurooppaan, mutta nyt konkarin mielipide saattaa olla muuttunut.

Ronaldo on vapaa agentti. Manchester United tiedotti viime viikolla purkaneensa yhteisymmärryksessä Ronaldon sopimuksen, joten pelaaja kykenee siirtymään vapaasti uuteen osoitteeseen.

CBS:n mukaan Ronaldo keskittyy parhaillaan ainoastaan MM-lopputurnaukseen, ja tehnee päätöksen tulevaisuudestaan vasta kisojen jälkeen. Lähde tosin mainitsee, että jos Ronaldo vastaa myöntävästi tarjoukseen, on siirto mahdollista saada hyvin nopealla aikataululla maaliin.

Ronaldo tienasi Manchester Unitedissa noin 30 miljoonaa euroa nettona vuodessa. Hän ehti edustaa seuraa reilun vuoden ajan paluunsa jälkeen.

LUE MYÖS