Zlatan Ibrahimovic voitti viime kaudella Serie A:n mestaruuden AC Milanin riveissä.

Kauden jälkimmäinen puolikas oli konkarikärjelle vaikea, koska Ibrahimovic joutui pelaamaan polvivamman kanssa. Ibrahimovic meni polvileikkaukseen kauden päätyttyä. 

Ruotsalaishyökkääjän on määrä palata pelikentille tammikuussa. AC Milan teki hienon eleen kesällä Ibrahimovicin kanssa, kun seura solmi kuluvan kauden kattavan sopimuksen kärjen kanssa, vaikka osapuolet tiesivät, ettei Ibrahimovic pelaa ennen vuodenvaihdetta.

41-vuotiaan Ibrahimovicin paluu pelikentille lähestyy kovaa vauhtia. Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan Ibrahimovicin on määrä osallistua AC Milanin Dubain harjoitusleirille joulukuussa. Ibrahimovicin tavoite on pelata tammikuussa Supercoppassa Internazionalea vastaan tai palata viikkoa myöhemmin kentille Serie A:ssa.

AC Milanin kausi on sujunut varsin hyvin. Se on Serie A:ssa toisena. Sarjakärki Napoli on karannut kahdeksan pisteen päähän, joten Ibrahimovic pääsee joukkueensa kanssa ajamaan Napolia takaa kevätkaudella.