Chelsean entinen maalivahti ja työntekijä Petr Cech, 40, debytoi viime viikonloppuna Chelmsford Chieftainsin maalinsuulla Iso-Britannian kolmannella sarjatasolla jääkiekossa. Cech torjui voiton ja pokkasi ottelun parhaan pelaajan palkinnon.

Cech pelasi nuorena jääkiekkoa jalkapallon ohella. Jalkapalloammattilaisuuden jälkeen Cech onkin palannut rakkaan harrastuksensa pariin. Mies torjui kiekkoja jo aiemmin neljännellä sarjatasolla Guildford Phoenixin riveissä.

Viime kaudella Cech pelasi 12 peliä Guildfordin paidassa ja pari pudotuspeliä päälle, kun Guildford voitti oman lohkonsa mestaruuden ja nousi sarjatasoa ylemmäs. Cech ei kuitenkaan enää tällä kaudella jatkanut Guildfordissa.

Täksi kaudeksi Cech siirtyi kuitenkin itse myös sarjatasoa korkeammalle solmittuaan vuoden sopimuksen Chelmsfordin kanssa. Debyytti koitti viime sunnuntaina. Cech torjui joukkueensa 6-4-vierasvoittoon Oxford City Starsista. Cech valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Oxford City Stars 🏒⭐️

@OxfordCityStars
MAN OF THE MATCH | @chiefsicehockey

Man of the Match for the visitors is #39 P. Cech

– Petrin kaltaisen laadukkaan ja kokeneen maalivahdin tulo joukkueeseen on valtava buusti meille tällä hetkellä. Hän tuo voittamisen kulttuuria ja halua kilpailla joka hetki, kun hän on jäällä. Odotamme innolla hänen saapumistaan, joukkueen päävalmentaja Mark Saunders kommentoi aiemmin Cechin sopimusta.

Voittamisen kulttuuria Cech toden totta tuo, sillä mies on jalkapallon puolella voittanut muun muassa Valioliigan neljästi, Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kertaalleen ja viidesti FA Cupin.

Cechin entinen joukkue Guildford johtaa sarjaa, ja Chelmsford on sarjassa kahdeksantena.

LUE MYÖS!