Mestarien liigan lohkovaihe päättyi Rangersin osalta tiistai-iltana.

Rangers hävisi kotonaan Ajaxille 1-3. Viime kaudella Eurooppa-liigan finaaliin yltäneen Rangersin lohkovaiheurakka oli valtava pettymys. Se nimittäin hävisi kaikki kuusi ottelua, onnistui tekemään vain kaksi maalia ja lohkovaiheen maaliero oli tyly -20.

Rangers teki samalla kyseenalaista historiaa, sillä lohkovaihesaldo on koko Mestarien liigan historian surkein.

Huuhkajien avainpelaaja Glen Kamara jäi pienelle vastuulle Mestarien liigassa. Kamara oli Rangersin avauskokoonpanossa lohkovaiheen avausottelussa Ajaxia vastaan, mutta se jäi samalla ainoaksi kerraksi, kun suomalainen nimettiin avaukseen. Kamara pelasi tiistaisessa 1-3 -tappiossa puoli tuntia.

HJK-taustainen Alfredo Morelos oli kolmesti avauksessa, mutta ei onnistunut maalinteossa.