Norjan päävalmentajan Ståle Solbakkenin mukaan joukkueen maalitykki Erling Haaland ei pelaa torstaina harjoitusottelussa Irlantia vastaan.

Haaland, 22, on ollut yksi tämän kauden kuumimmista pelaajista Euroopassa. Hän on pelannut Manchester Cityssä 18 ottelua tehden niissä yhteensä 23 maalia ja syöttäen kolme.

Norjalaishyökkääjä on kuitenkin kärsinyt viime viikkoina jalkavammasta. Solbakken kertoi, että Norjan joukkue päätti yhdessä Manchester Cityn kanssa, että Haaland ei pelaa vielä ainakaan torstaina.

Ensi sunnuntaina Norja isännöi Oslossa harjoitusottelussa Suomea. Huuhkajat taas kohtaa ensin Pohjois-Makedonian torstaina Skopjessa.

– Erlingillä on ollut muutama hankala viikko. Olemme käyneet vuoropuhelua Manchester Cityn kanssa loppuun asti, kommentoi Solbakken Irish Examinerin mukaan.

– Kokonaistilanteen perusteella päädyttiin siihen johtopäätökseen, että hänen on parempi yrittää selvitä sunnuntain toiseen kotiotteluun Suomea vastaan.

– Kaikki ovat nähneet, miten Erlingillä on mennyt viime aikoina. City ei ole käyttänyt häntä, ellei sen ole ollut aivan pakko. Hän pelasi viimeiset 25 minuuttia Fulhamia vastaan, muttei yhtään Kööpenhaminaa ja Sevillaa vastaan. Hän ei ole vieläkään ihan täydessä kunnossa.