Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva vahvisti Pohjois-Makedonia–ottelun jälkeen, että hyökkääjä Joel Pohjanpalo ja maalivahti Jesse Joronen jättävät joukkueen ennen Norja-ottelua.

Pohjanpalo pelasi torstaina kärjessä täydet minuutit ja syötti Oliver Antmanin 1-0-osuman. Jesse Joronen pelasi lähestulkoon täydellisen pelin tolppien välissä, mutta joutui antautumaan rangaistuspotkusta.

Joronen ja Pohjanpalo edustavat seuratasolla Serie B:n häntäpäässä majailevaa Veneziaa. Seura oli halunnut pelaajansa takaisin heti Makedonia-ottelun jälkeen.

– Nämä eivät ole meille kansainvälisiä pelipäiviä, joten seurojen ei tarvinnut päästää pelaajia mukaamme. Seura vaatii nyt, että Jesse ja ”Jolle” palaavat joukkueen vahvuuteen, Kanerva kertoi torstai-iltana.

Joukkuetta ei lähtökohtaisesti tulla enää täydentämään ennen Norja-ottelua.

– Onneksi tänään ei tullut vakavia loukkaantumisia. Uskon, että pärjäämme nykyisellä ryhmällä. Täytyy tietenkin katsoa, tarvitseeko joku hälyttää mukaan. Meillä on nyt kaksi maalivahtia (Lukas Hradecky ja Carljohan Eriksson). Täytyy toivoa, ettei kummallekaan tule loukkaantumisia tulevissa harjoituksissa. Meillä on toki varasuunnitelma siitä, ketä sieltä maalivahtiosastolta mahdollisesti täydennetään, Kanerva avasi.

Suomi kohtaa Norjan tulevana sunnuntaina kello 15 Suomen aikaa. Ottelu näkyy Elisa Viihde Viaplaysta sekä V Sportin kanavilta.

LUE LISÄÄ!