Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit arvottiin maanantaina.

Suomalaispelaajista ensimmäisellä kierroksella mukana on Bayer Leverkusenin kapteeni Lukas Hradecky. Leverkusen kohtaa AS Monacon. Otteluparin voittaja etenee Eurooppa-liigan neljännesvälieriin.

Eurooppa-liigan lohkovoittajat eivät osallistu ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle, vaan he selvittivät tiensä suoraan neljännesvälieriin. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella toisensa kohtaa Eurooppa-liigan lohkokakkoset ja Mestarien liigan lohkokolmoset.

Belgialainen Royale Union Saint-Gilloise voitti Eurooppa-liigan lohkonsa ja pelaa kilpailun neljännesvälierissä. HJK:n Casper Terho liittyy Union SG:n vahvuuteen vuodenvaihteessa. HJK tiedotti syyskuun lopussa päässeensä Union SG:n kanssa yhteisymmärrykseen Terhon siirrosta Belgiaan.

Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit

Barcelona-Manchester United
Sevilla-PSV
Juventus-Nantes
Sporting-Midtjylland
Shakhtar Donetsk-Rennes
Ajax-Union Berlin
Bayer Leverkusen-AS Monaco
RB Salzburg-AS Roma