Cristiano Ronaldon uusi seura on selvillä, kertoo Marca.

Lehden mukaan Ronaldon on määrä siirtyä vapaana agenttina saudiarabialaisseura Al-Nassrin riveihin. Ronaldo allekirjoittaa Al-Nassrin kanssa kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen.

Marca kertoo Ronaldon vastanneen myöntävästi Al-Nassrin valtavaan tarjoukseen. Al-Nassr tarjoaa Ronaldolle peräti 200 miljoonan euron vuosituloja, kun mukaan lasketaan peruspalkan lisäksi myös seuran maksamat mainostulot.

37-vuotias Ronaldo tiedostaa, että hänen uransa eurooppalaisissa huippusarjoissa on jo päättynyt. Yksikään eurooppalaisseura ei tarjoa Ronaldolle läheskään samanlaisia palkkatuloja kuin Al-Nassr.

Manchester United tiedotti hiljattain purkaneensa yhteisymmärryksessä Ronaldon sopimuksen. Ronaldo antoi muutamaa päivää aiemmin kohuhaastattelun Piers Morganille, jossa hän muun muassa haukkui Manchester Unitedin omistajat ja totesi, ettei kunnioita Erik ten Hagia. Se oli viimeinen tikki Manchester Unitedille, joka päätti purkaa hyökkääjän työsopimuksen.

Saudi-Arabia haluaa kehittää maansa pääsarjaa ja sarjan edustajat tiedostavat, miten paljon sarjan seuraaminen kasvaa maailmanlaajuisesti Ronaldon siirron myötä ja se oli myös yksi motiivi sille, miksi pelaajalle tehtiin suorastaan valtava tarjous. Saudi-Arabian on myös huomattavasti helpompi markkinoida sarjaansa, kun siellä pelaa Ronaldon kaltainen supertähti.