Qatarin MM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin alle kolmen viikon kuluttua.

Jotkut maajoukkueet ovat jo julkaisseet lopulliset kisajoukkueensa, mutta valtaosa tiedottaa joukkueistaan vasta reilun viikon kuluttua.

Espanja kuuluu MM-kisojen mustiin hevosiin. Sergio Ramos on pelannut edellisen kerran maajoukkueessa yli puolitoista vuotta sitten. PSG-topparin viime kausi meni pahasti penkin alle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi. Tällä kaudella Ramos on päässyt jälleen pelikuntoon ja kuuluu PSG:n luottopelaajiin.

Espanjan A-maajoukkuevalmentaja Luis Enrique on madridilaismedian mukaan nimennyt Ramosin alustavaan MM-kisajoukkueeseensa. Alustavassa joukkueessa on 55 pelaajaa, ja lopulliseen kisajoukkueeseen mahtuu 26 pelaajaa.

Marcan saamien tietojen mukaan Ramosin mahdollisuudet päästä MM-kisoihin ovat hyvin minimaaliset. Ramos tiedostaa sen, mutta unelmoi siitä huolimatta paikasta kisajoukkueessa.

– Kaikki tietävät sen, mitä maani edustaminen merkkaa minulle. Mutta se ei ole minusta kiinni. Haluan edelleen palata maajoukkueeseen. Yksi unelmistani on pelata jälleen MM-kisoissa, Ramos totesi tiistaina.

Lehden mukaan Ramos aikoo pelata jalkapalloa huipputasolla 40-vuotiaaksi saakka. Ramos täyttää maaliskuussa 37 vuotta.