Huolimatta D-lohkon ottelun alun vaikeuksistaan, Ranska nousi odotettuun voittoon Australiasta tiistain viimeisessä MM-pelissä. Loppulukemat hallitsevalle maailmanmestarille 4-1.

Australia karkasi jo avauskympillä ottelussa johtoon, minkä lisäksi ranskalaisten toppari Lucas Hernándezin polvi koko kovia; loukkaantuminen päätti Bayern München -pelaajan osalta ainakin tämän ottelun.

Seuraaviin kahteen maaliin merkattiin keskikenttäpelaaja Adrien Rabiot’n nimi; 27-vuotias puski ensin tasoitusosuman, ja alusti melko nopeasti sen jälkeen syntyneen Olivier Giroud’n maalin. Kyseessä oli tätä nykyä AC Milania edustavan konkarin 50. Les Bleus -osuma, jonka jälkeen hän oli enää yhden maalin päässä Thierry Henrystä kaikkien aikojen Ranskan maajoukkuemaalintekijänä.

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance
LES BLEUS ENCHAINENT 🔥 Adrien Rabiot récupère haut et décale @_OlivierGiroud_ qui la met au fond !

Son 5️⃣0️⃣ème 𝐁𝐔𝐓 𝐄𝐍 𝐁𝐋𝐄𝐔 🇫🇷💪

🇫🇷2-1🇦🇺 | #FRAAUS | #FiersdetreBleus

433

@433
Olivier Giroud is ONE goal away from equaling Thierry Henry as 🇫🇷's all-time top scorer 👀

3-1 -maalissa asialla oli hieman nuorempaa ranskalaisosaamista; 25-vuotiaan Ousmane Dembélén keskityksen tullessa 23-vuotiaan Kylian Mbappén päättämäksi.

Vain kolme minuuttia edellisestä, ja Giroud muistutti ettei ollut vielä valmis. Maajoukkuemaali numero 51 syntyi puskulla Mbappén tarjoilusta. Yksin hän ei vielä maaliennätystä kuitenkaan nimiinsä tässä ottelussa kirjannut, vaan siirtyi vaihtopenkille 89. minuutilla.