KTP:stä tuttu espanjalaishyökkääjä Mika etsii itselleen uutta seuraa sosiaalisessa mediassa.

Mika, 29, pelasi Kotkassa ensimmäisen kerran jo vuonna 2020, jolloin hän tehtaili 20 ottelussa yhteensä 11 maalia ja syötti kolme.

Välissä hän kävi pelaamassa Kambodžassa Svay Riengin riveissä ennen kuin palasi KTP:hen viime kaudeksi entistä tehokkaampana. Mika pelasi päättyneellä kaudella 20 ottelua tehden niissä yhteensä 19 maalia ja syöttäen viisi, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Mika voitti Ykkösen maalipörssin 15 osumallaan ja KTP nousi Veikkausliigaan. Espanjalaishyökkääjä ilmoitti kuitenkin kauden jälkeen, ettei jatka Kotkassa, koska hän ja KTP eivät päässeet yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta.

– Tämä ei ole helppoa. Toiveenani oli jatkaa pelaamista KTP:ssä, mutta lopulta emme ole päässeet sopimukseen, koska en ole tuntenut, että seura arvostaisi minua sillä tavalla, jonka olen mielestäni kentällä ansainnut, kirjoitti Mika lokakuussa Instagram-tilillään.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoi viime kuussa Kymeen Sanomille, että kotkalaisseura teki Mikalle omilla mittareillaan todella kovan tarjouksen.

– Hänen palkkapyyntönsä ei ole meille realistinen suhteutettuna siihen, että hän on kuitenkin Veikkausliigassa katsomaton kortti. Meidän pitää ajatella koko joukkueen rakennuksen näkökulmasta tätä hommaa.

– Meidän tekemä tarjous on minun käsitykseni mukaan jo kovin, mitä täällä on ikinä pelaajalle maksettu.

Mikalle ei ole toistaiseksi löytynyt ottajaa muualtakaan. Perjantaina espanjalaishyökkääjä julkaisi Twitter-tilillään videokoosteen viime kaudestaan ja ilmoitti etsivänsä yhä uutta työnantajaa.

MIKA 🇪🇸

@11_mika
Still looking for new challenge.
19 goals 5 assists in 20 games 🎯⚽️

youtu.be/WpaQcVAPC7w