Kylian Mbappé pelaa loistavaa MM-lopputurnausta. Ranskan ykköstähti johtaa turnauksen maalipörssiä viidellä täysosumallaan.

Mbappén loistavat peliesitykset eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet Real Madridin mielipiteeseen. Madridilaislehti AS:n saamien tietojen mukaan Real Madrid ei suunnittele yrittävänsä jälleen hankkia Mbappén riveihinsä, vaikka hyökkääjä on osoittanut laatunsa MM-lopputurnauksessa.

Real Madrid oli viime keväänä hyvin luottavainen siitä, että se saisi Mbappén seuraan vapaana agenttina. Mbappén sopimus PSG:n kanssa oli päättymässä ja pelaajan siirtoa Real Madridiin pidettiin käytännössä julkisena salaisuutena. Toisin kävi. Mbappé allekirjoitti toukokuussa kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

AS:n mukaan Real Madrid ei ole antanut sitä anteeksi Mbappélle. Real Madridin mielestä Mbappé ei käyttäytynyt normaalisti sopimusneuvotteluissa, vaikka Real Madridin seurajohto Florentino Pérezin johdolla neuvotteli pelaajan kanssa.

Osapuolet eivät allekirjoittaneet esisopimusta Mbappén toiveesta ja hyökkääjä vaati Real Madridia uskomaan hänen sanaansa, mutta lopulta toukokuussa Mbappé ei enää vastannut Real Madridin soittoihin ja teki jatkosopimuksen. Real Madridin mielestä Mbappé käyttäytyi epäkunnioittavasti seuraa kohtaan.