Useat suurseurat ovat kiinnostuneet João Félixistä, kertoo madridilaislehti AS.

Atlético aikoo myydä hyökkääjänsä tammikuun siirtoikkunassa. Seuran on karsittava kulujaan ja seura- ja valmennusjohto on päättänyt myydä Félixin muihin maisemiin. Félix ei ole onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin kuluvallakaan kaudella ja Atlético tietää saavansa hyökkääjästä merkittävän siirtosumman.

Lehden mukaan Félixin agentti Jorge Mendes aikoo tuoda Atléticolle sadan miljoonan euron tarjouksen Félixistä. Atlético on näyttänyt vihreää valoa Mendesin ehdottamalle sadan miljoonan euron siirtosummalle.

Lehti kertoo PSG:n, Manchester Unitedin ja Bayern Münchenin olevan Félixin kintereillä.

PSG:n urheilujohtaja Luis Campos on jo keskustellut henkilökohtaisesti Félixin kanssa. Manchester United sen sijaan teki Félixistä kesällä 130 miljoonan euron tarjouksen, mutta tuolloin Atlético vielä luotti pelaajaansa ja siihen, että Félix onnistuu viimein vastaamaan odotuksiin, mutta toisin kävi. Atléticon seurajohto on tiettävästi katunut päätöstään hylätä Manchester Unitedin rahakas tarjous.