FC Inter Turku tiedotti torstaina viimeisimmästä pelaajahankinnastaan; puolustaja Mikael Almén siirtyy seuraan kaksivuotisella sopimuksella.

Ilveksen kasvatti palaa tavallaan kotiseuduilleen, sillä hän on syntyisin Naantalista. Sopimus tamperelaisten kanssa päättyi viime kauteen, ja monet ehtivät jo odotella junnumaajoukkueita kolunneen 22-vuotiaan suuntaavan Jarkko Wissin komentoonsa ottamaan turkulaisryhmään.

– Hetken sitä jouduin miettimään, mutta kun puhuimme asiasta Jallun kanssa, niin loppujen lopuksi päätös oli aika helppo. Pääsen vaihtamaan uuteen ympäristöön. Olen aina ollut Tampereella. Tämä tuntui jotenkin vain oikealta tähän väliin, Almén sanoo Interin sivustolla.

Wiss kertoo tulokkaan ulottuvuuksista.

– Totta kai hän on tuttu kaveri menneiltä vuosilta. Mikael tuli junioreista edustusjoukkueeseen. Hän omaa todella hyvän vasurin ja pystyy pelaamaan sekä laitapuolustajana että topparina. Vasenjalkaisuus antaa paljon mahdollisuuksia avaus- ja rakenteluvaiheessa. Suomesta kun katsotaan puolustuspään pelaajia, niin vasureita ei paljon ole, joten olemme todella iloisia että hän on päättänyt tänne tulla.