Cristiano Ronaldo vaatii Juventukselta palkkasaatavia jopa 20 miljoonan euron edestä, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Koronaviruspandemia asetti Euroopan jalkapallosarjat tauolle maaliskuussa 2020.

Lehden mukaan osapuolet sopivat tuolloin, että Juventus maksaa Ronaldolle noin 20 miljoonaa euroa palkkasaatavia tulevaisuudessa, kun Ronaldo otti muiden pelaajien kanssa osa-aikaisen palkanpudotuksen pandemian seurauksena.

Juventus väittää maksaneensa summan Ronaldolle, mutta Ronaldon mukaan hän ei ole saanut itselleen kuuluvia rahoja torinolaisseuralta. Ronaldo on jo neuvonut edustajiaan vaatimaan Juventukselta 20 miljoonaa euroa.

Ronaldo pelasi Juventuksessa vuodet 2018-21. Ronaldon vuosipalkka Juventuksessa oli noin 60 miljoonaa euroa bruttona.

Juventus on parhaillaan melkoisissa ongelmissa. Sen koko seurajohto erosi maanantaina. Italialaismedian mukaan seurajohto erosi, koska Italian poliisi tutkii Juventuksen mahdollisia talousrikoksia. Juventuksen väitetään muun muassa jättäneen merkkaamatta valtavia rahasummia kirjanpitoonsa ja muunnelleen mielivaltaisesti pelaajien arvoja siirtomarkkinoilla mahduttaakseen itsensä FFP:n (Financial Fair Play) raameihin.