Khvicha Kvaratskhelia siirtyi kesällä kotimaastaan Georgiasta Napoliin.

Kvaratskhelia oli vielä silloin suurelle yleisölle tuntematon nimi, mutta se muuttui nopeasti. Laitahyökkääjä pelasi nimittäin suorastaan upean syyskauden Napolissa ja oli monen papereissa koko Serie A:n syyskauden paras pelaaja.

Nopeudestaan ja teknisyydestään tunnettu maalintekijä oli tehokas. 21-vuotias Kvaratskhelia iski 17 ottelussa kahdeksan maalia ja kymmenen maalisyöttöä.

Hurja syyskausi luonnollisesti yllätti monet ja samalla herätti muiden suurseurojen kiinnostuksen.

Napoli on reagoimassa siihen tekemällä tähtensä kanssa uuden sopimuksen.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Napoli tuplaa Kvaratskhelian palkan ja jatkaa sopimusta vuodella kesään 2028 asti. Kvaratskhelian palkka nousee 1,2 miljoonasta eurosta 2,4 miljoonaan euroon. Jos syyskauden peliesityksiä katsoo, on Kvaratskhelia palkankorotuksesta huolimatta edelleen alipalkattu pelaaja. Sen verran hyvin georgialaistaituri pelasi niin Serie A:ssa kuin Mestarien liigassakin.

Napoli johtaa Serie A:ta kahdeksan pisteen erolla AC Milaniin.