Kun Lionel Messi poseerasi MM-pokaalin kanssa sunnuntain finaalin jälkeen, näytti hänellä olevan käytössään sama onnenamuletti, jonka eräs argentiinalaistoimittaja antoi hänelle neljä vuotta sitten.

Argentiinalainen Rama Pantarotto ojensi Messille punaisen nauhan sen jälkeen, kun Messi oli hukannut rangaistuspotkun 1-1-tasapelissä Islantia vastaan Venäjän MM-kisoissa vuonna 2018.

Kun Messi tuli ottelun jälkeen mixed zonelle haastateltavaksi, ojensi Pantarotto hänelle onnenamuletin. Hän kertoi saaneensa sen äidiltään, joka rakasti Messiä enemmän kuin omaa poikaansa. Pantarotto sanoi sen tuovan hyvää onnea ja tarjosi sitä Messille sillä ehdolla, että tämä pitäisi sen jossain turvassa.

Myöhemmin Messi teki maalin viimeisessä lohko-ottelussa Nigeriaa vastaan, vieden Argentiinan 2–1-voiton saattelemana neljännesvälieriin. Ottelun jälkeen Pantarotto lähestyi Messiä taas mixed zonella olettaen, että hän oli heittänyt nauhan pois.

– En tiedä, muistatko sinä. Mutta, äitini antoi sinulle nauhan, Pantarotto sanoi.

Argentiinalaistoimittajan yllätykseksi Messi sanoi ”Katso tätä” ja osoitti nilkkaansa, jonka ympärille punainen nauha oli sidottu.

Argentiinan voitettua Ranskan sunnuntain loppuottelussa, poseerasi Messi kuvissa muun muassa ratkaisevan rangaistuspotkun upottaneen Gonzalo Montielin kanssa. Kuvat pukukopista paljastivat, että hänellä oli edelleen nilkassaan sama – tai ainakin samanlainen punainen nauha.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

HT City

@htcity
#WATCH: #Netizens spotted that in #FIFAWorldCup2022, #LionelMessi wore the same red ribbon on his left ankle that was given to him by an #Argentinianjournalist four years back as a token of good luck

#football #Messi𓃵 #FIFAWorldCup #arg #MessiWorldCup #luckycharm

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

e360hubs football

@e360hub2
Messi still wears lucky charm ribbon gifted to him 4 years ago - it works like magic on whoever wears it