Ranska saattaisi halutessaan saada käyttöönsä melkoisen määrän maalintekotehoa, kertoo espanjalaislehti Marca. Sen mukaan Karim Benzema on palannut loukkaantumisensa jälkeen harjoituksiin, ja vaikuttaa olevan täydessä terässä.

Real Madrid -tykin osallistuminen viime tingassa MM-kisoihin, turnauksen loppuotteluvaiheessa olisi mahdollista, sillä häntä ei koskaan korvattu Les Bleus -pelaajalistalla, viime hetkellä sattuneesta loukkaantumisesta huolimatta. Toinen alunperin kisoihin nimetty pelaaja, RB Leipzigin Christopher Nkunku puolestaan korvattiin rosterissa.

Koska Benzema siis yhä virallisesti kuuluu Ranskan joukkueeseen, hän saattaa saada ryhmälle jo taatun MM-mitalin, vaikkei paikan päälle ilmestyisikään.

Muiden epätodennäköisyysseikkojen lisäksi Benzeman viime hetken osallistumisen kenttätapahtumiin pysäyttänee viimeistään Olivier Giroudin huippuvire. Benzeman sisällyttäminen kokoopanoon tarkoittaisi käytännössä AC Milan -hyökkääjän pudottamista siitä ulos.