Viime kauden päätteeksi jalkapallotoimittajien valitsemaan Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen valittu Janis Ikaunieks siirtyy takaisin kotimaahansa.

Ikaunieks, 27, saapui Kuopioon kaudeksi 2021. Kahden kauden aikana hyökkäävä keskikenttäpelaaja nousi Veikkausliigan eliittiin. Viime kaudella Ikaunieks teki 23 ottelussa kahdeksan maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Latvialaistähden sopimus KuPSin kanssa päättyi viime kauteen.

Pelikentällä nähdyistä erinomaisista esityksistä huolimatta Ikaunieks joutui viime kauden aikana myös KuPSin päävalmentaja Simo Valakarin hampaisiin.

Tähtipelaaja ei ottanut hyvällä, kun hän ei mahtunut cupin finaalissa avauskokoonpanoon. Valakari otti Ikaunieksin hetkellisesti sivuun kokoonpanosta, mutta hän palasi kuitenkin pian kokoonpanoon.

Ikaunieks siirtyy ilmaiseksi takaisin latvialaiseen RFS:ään, josta hän myös siirtyi KuPSiin. RFS kertoi siirrosta Twitterissä sunnuntaina. RFS sijoittui viime kaudella Latvian sarjassa kolmanneksi. Ikaunieks kuuluu myös Latvian A-maajoukkueen vakiokasvoihin.

Futbola klubs RFS

@RFSDaily
✍️🔵 Mums ir lieliski jaunumi! Jānis Ikaunieks atgriežas RFS! Plašāk lasi 👉 fkrfs.lv

LUE MYÖS!