Jude Bellingham on nuoresta iästään huolimatta yksi Englannin MM-kisajoukkueen tärkeimmistä yksilöistä.

19-vuotias keskikenttäpelaaja pelaa loistavaa MM-turnausta ja on jo aiemmin herättänyt Euroopan kärkiseurojen kiinnostuksen.

Ainakin Real Madridin, Manchester Cityn ja Liverpoolin kerrotaan olevan Bellinghamin kintereillä. Todellisuudessa monet muutkin suurseurat ovat kiinnostuneet nuorukaisesta, mutta edellä mainittuja seuroja pidetään Bellinghamin todennäköisimpinä vaihtoehtoina.

Borussia Dortmundin odotetaan päätyvän myymään Bellinghamin muualle jo kuluvan kauden jälkeen, kun pelaajan arvo on kasvanut huippuunsa.

Marcan saamien tietojen mukaan Real Madridin seurajohto on jopa jollain tavalla pettynyt siihen, miten hyvin Bellingham on pelannut MM-lopputurnauksessa, sillä seura uskoo Bellinghamin siirtosumman nousevan jatkuvasti korkeammaksi huippuesitysten myötä.

Lehden mukaan Bellinghamin siirtosummaksi on kaavailtu jopa 150 miljoonaa euroa, ja se on liikaa Real Madridille, vaikka seura onkin ollut jo pitkään englantilaisen kintereillä. Real Madrid ei ollut kaavaillut käyttävänsä Bellinghamiin niin suurta summaa, mutta loistavat peliesitykset nostavat automaattisesti hinnan tähtitieteelliseksi.

Marca kertoo Real Madridin toivovan, että Bellinghamin halu pelata seurassa nousee arvoon arvaamattomaan tarjouskilpailussa, jolloin Bellingham hylkäisi rahakkaammat tarjoukset ja saisi pudotettua siirtosummaa hieman pienemmäksi, jotta siirto Real Madridiin olisi toteutettavissa.