Portugalin kapteeni ja tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo vaikutti perjantaina erittäin vihaiselta, kun hän asteli vaihtoon miesten MM-kisojen ottelussa Etelä-Koreaa vastaan.

Ronaldo, 37, ja kumppanit olivat varmistaneet jatkopaikkansa jo ennen perjantaita, ja Portugali eteni lohkovoittajana pudotuspeleihin, vaikka se hävisi Etelä-Korealle 1-2.

Ottelua oli takana 65 minuuttia, kun Portugalin päävalmentaja Fernando Santos otti Ronaldon vaihtoon. Santos kertoi pelin jälkeen, että Ronaldo oli ärtynyt, koska Etelä-Korean Lee Sung-jae yritti hoputtaa häntä kentältä pois.

– Cristiano Ronaldo poistui kentältä vihaisena, koska korealainen pelaaja hoputti häntä pois ja Pepe joutui jopa puuttumaan asiaan. Kuulin, mitä korealainen pelaaja sanoi. Jos katsotte kuvia, näette Pepen menevän eteläkorealaisen puheille sen takia, sanoi Santos Goalin mukaan.

Ronaldo kommentoi myös itse tapahtunutta.

– Siinä kävi niin, että korealainen pelaaja käski minua lähtemään kentältä nopeasti pois. Käskin hänen pitää turpansa kiinni.

– Hänellä ei ole auktoriteettia, hänen ei tarvitse antaa mielipidettä. Hän voisi kehottaa kiirehtimään, jos hän olisi tuomari. Mutta siitä ei tarvitse tulla jupakkaa, asiat pysyvät kentällä.

Kaikki MM-kisoista TÄÄLTÄ!

 
Qatarin MM-kisojen kritiikki

Qatarin MM-kisat ovat yksi MM-historian kiistanalaisimmista lopputurnauksista.

  • Qatarin valinta MM-kisaisännäksi tapahtui laajamittaisen korruption myötä.
  • 6 500 siirtotyöläistä on kuollut Qatarissa sen jälkeen, kun kisat on maalle myönnetty.
  • Siirtotyöläisten työoloja on verrattu orjatyöhön.
  • Homoseksuaalisuus on Qatarissa laissa kiellettyä, ja siitä voi saada vankeustuomion.
  • Ylipäätään vähemmistöjen asema Qatarissa on todella huono.
  • Alkoholin juominen ja humalassa oleminen julkisella paikalla ovat laissa kiellettyjä.

Lisätietoa aiheesta löydät täältä.