Joel Pohjanpalon maalivire Italian kentillä sai jatkoa lauantaina.

Pohjanpalo iski kaksi maalia Ternaran verkkoon, kun Venezia nappasi tärkeän 2-1 -voiton ja paransi asemiaan sarjataulukon häntäpäässä. Venezia nousi voiton myötä 17. sijalle Serie B:ssä. Venezia on nyt kahden ottelun voittoputkessa voitettuaan edellisellä kierroksella Palermon vieraskentällä 1-0.

Suomalaishyökkääjän alkukausi sujui maalien osalta nihkeästi, mutta viime aikoina on toden totta kulkenut. Pohjanpalo on tehnyt viimeisessä kolmessa ottelussa yhteensä neljä maalia.

Lauantaina Pohjanpalo iski ottelun ensimmäisen maalinsa jo kahdeksannella minuutilla lauottuaan paluupallon verkkoon. Toinen maali syntyi juuri ennen taukoa maalin edustalta.

Jesse Joronen ei ollut lauantaina Venezian kokoonpanossa. Niki Mäenpää seurasi ottelun penkin puolelta.