Etelä-Korean Cho Gue-sung on noussut Qatarin MM-kisojen aikana valtavaksi viraali-ilmiöksi.

24-vuotiaan Jeonbuk Hyundain hyökkääjän komea ulkonäkö on tehnyt hänestä suuren naisyleisön suosikin sosiaalisessa mediassa

Athletic kertoo Chon joutuneen sulkemaan puhelimensa, koska ihailijat pommittavat häntä viesteillä ja kosinnoilla. Pelaajan seuraajamäärä Instagramissa on kasvanut muutamassa päivässä noin 20 tuhannesta seuraajasta miljoonaan.

– Hänen täytyi saada lepoa. Puhelin piippasi koko yön. Se piti hänet hereillä. Hän yritti keskittyä jalkapalloon ja viestejä sateli, korealaistoimittaja Seo Jung-hwan kertoi Athleticille.

MM-kisojen voima on näkynyt Cho:n profiilin nousemissa myös muissa sosiaalisen median kanavissa. Hashtagilla #choguesung varustetut videot ovat keränneet jopa 193 miljoonaa katsojaa Tik Tokissa.

Kun, eteläkorealaistoimittaja Yim Hyun-su julkaisi seitsemän sekunnin videoklipin Cho:sta istumassa vaihtopenkillä, se keräsi 7,3 miljoonaa katselukertaa sosiaalisessa mediassa.

Hyunsu Yim

@hyunsuinseoul

Hyunsu Yim

@hyunsuinseoul
Cho Gue-sung about to see a crazy surge in followers on Insta
Cho Gue-sung’s fancam already has over 6M views lol

Cho onnistui kahdesti maalinteossa Etelä-Korean H-lohkon toisessa ottelussa Ghanaa vastaan. Hyökkääjä on ollut maansa ykköskärki turnauksessa.

LUE MYÖS!