Ranska eteni kahdeksan parhaan joukkoon Qatarin MM-kilpailuissa kaadettuaan sunnuntaina Puolan lukemin 3-1. Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisellä jaksolla, kun Olivier Giroud laukoi ranskalaiset johtoon juuri ennen taukoa.

Giroud’n maali oli hänelle uran 52:s Ranskan maajoukkueessa, mikä nosti hänet kautta aikojen parhaaksi maalintekijäksi Ranskalle ohi Thierry Henryn.

Ranska hallitsi peliä ja piti Puolan poissa huippupakoilta. Paras paikka puolalaisille ilmaantui jo ensimmäisen jakson puolivälissä, kun Piotr Zielinski pääsi laukomaan huippupaikalta. Ranskan maalilla kuitenkin Hugo Lloris torjui voimakkaan, mutta kohti tulleen laukauksen.

Ranska jäädytti peliä pallonhallinnalla ja iski viimeisen naulan Puolan arkkuun vastahyökkäyksestä toisella jaksolla. Giroud kuoletti pallon ilmasta ja tarjoili Ousmane Dembelen oikealla laidalla vauhtiin. Dembele pelasi pallon ensimmäisen maalin alustaneelle Kylian Mbappelle. Mbappen tarkka laukaus etuyläkulmaan yllätti Wojciech Szczesnyn Puolan tolppien välissä.

Mbappe kaunisteli lukemia lisäajan alussa. PSG-hyökkääjän komea kierteinen laukaus painui vastustamattomasti takayläkulmaan ohi Szczesnyn.

Puola sai vielä yhden lohdutusmaalin, kun käsivirheestä tuomittiin rangaistuspotku. Robert Lewandowski epäonnistui ensimmäisellä vedollaan, mutta Lloris irtosi viivalta liian aikaisin, joten puolalaiskärki sai vielä toisen mahdollisuuden. Toisella vedolla Lewandowski onnistui ja lähetti Llorisin väärään kulmaan harhautuksellaan.

Ranska etenee voitollaan MM-kisojen puolivälieriin. Se saa vastaansa sunnuntai-iltana pelattavan Englanti-Senegal-ottelun voittajan.