Ángel Di María siirtyi kesällä vapaana agenttina Juventukseen.

Di Marían sopimus Juventuksen kanssa kattaa kuluvan kauden. Laitahyökkääjän syyskausi Juventuksessa meni pahemman kerran penkin alle loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi, eikä Di María saanut missään vaiheessa pelirytmistä kiinni.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Di María ei aio jättää Juventusta tammikuun siirtoikkunassa, vaikka argentiinalaismedian mukaan se olisikin ollut mahdollista. Di María on aiemmin todennut pelaavansa todennäköisesti enää tämän kauden Euroopassa ja palaavansa sen jälkeen kotimaahansa Argentiinaan.

Romanon mukaan Di María pelaa kauden loppuun Juventuksessa ja tekee seuraavien kuukausien aikana päätöksen tulevaisuudestaan.

34-vuotias Di María pelasi loistavan MM-lopputurnauksen Argentiinan paidassa ja oli voittamassa maailmanmestaruutta.