Miesten Kakkoseen kaudelle 2023 noussut SexyPöxyt on kiinnittänyt yli 250 ottelua Veikkausliigassa pelanneen Erfan Zenelin uudella sopimuksella.

Suomen A-maajoukkueessakin nähty laitahyökkääjä auttoi espoolaisseuraa toteuttamaan nousuhaaveensa tekemällä viime kaudella Kolmosessa kolme maalia kahdeksaan otteluun.

– Pääsyy Pöxyissä jatkamiseen oli se, että täällä on todella hyvä ilmapiiri, ja jengi täynnä töitä tekeviä nuoria kavereita. Haluan auttaa nuoria kasvamaan pelaajina niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, kertoi 36-vuotias Zeneli seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Vesa Nuorala alleviivaa Zenelin tärkeyttä niin Pöxyjen pelaajille kuin sen valmennusosastollekin.

– Efun kokemus ja neuvot nuorille ovat erittäin tärkeitä asioita joukkueelle, ja kun vielä pystyy näyttämään miten ja mitä kannattaa missäkin tilanteessa tehdä, on se erittäin iso apu myös valmennukselle, Nuorala sanoo.