Cristiano Ronaldo siirtyi aiemmin tällä viikolla Al Nassriin.

Al Nassr esitteli Ronaldon uutena pelaajanaan tiistaisessa lehdistötilaisuudessa. Ronaldo allekirjoitti kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Al Nassrin kanssa ja lisäksi hän toimii Saudi-Arabian MM-kisaisännyyshakemuksen mainoskuvana. Saudi-Arabia haluaa järjestää vuoden 2030 MM-lopputurnauksen.

Ronaldo tienaa uudessa seurassaan noin 200 miljoonaa euroa vuodessa.

AFP:n saamien tietojen mukaan Al Nassr ei ole kuitenkaan toistaiseksi kyennyt rekisteröimään pian 38 vuotta täyttävää konkaria joukkueeseensa, koska joukkueessa on parhaillaan liikaa ulkomaalaispelaajia. Yhden ulkomaalaispelaajan on poistuttava seurasta, jotta Al Nassr voi rekisteröidä Ronaldon joukkueeseen.

Al Nassr on tiettävästi valinnut Jaloliddin Masharipovin pelaajaksi, jonka on jätettävä seura tuota pikaa. 29-vuotias uzbekistanilainen laitahyökkääjä on edustanut seuraa kahden vuoden ajan.

Ronaldon odotetaan debytoivan uudessa joukkueessaan muutaman viikon sisällä.

LUE MYÖS