Sergio Ramos siirtyi puolitoista vuotta sitten PSG:hen vapaana agenttina.

Ramosin ensimmäinen kausi PSG:ssä meni pahemman kerran penkin alle, sillä konkaritoppari kärsi jatkuvista loukkaantumisista ja pelasi lopulta vain 13 ottelussa. Ramos sai merkittävää kritiikkiä PSG:n kannattajilta ja ranskalaismedian mukaan PSG harkitsi jo purkavansa topparin rahakkaan sopimuksen.

Kuluva kausi on sujunut päinvastaisesti. Ramos on pysynyt pelikunnossa ja napannut itselleen avauskokoonpanon paikan PSG:n avauskokoonpanossa. Ramos on pelannut jo tässä vaiheessa kautta selvästi enemmän otteluita kuin koko viime kaudella.

PSG hävisi hiljattain vieraskentällä Lensille 1-3. Lens on Ligue 1:ssä toisena neljän pisteen päässä PSG:stä. Ramos pelasi huonon ottelun Lensissä.

AS:n saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto pettyi Ramosin peliesitykseen ja aikoo odottaa Mestarien liigan neljännesvälierien Bayern München -ottelupariin ja katsoa, miten Ramos pärjää Bayernia vastaan ennen kuin seura tarjoaa hänelle jatkosopimusta.

Ramosin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja toppari haluaisi tiettävästi jatkaa uraansa Pariisissa. Myös PSG on kiinnostunut tarjoamaan jatkosopimusta, mutta odottaa sen suhteen vielä muutaman kuukauden ajan.